Ungár Pétert választották meg az LMP társelnökének

POLITIKA
2022 augusztus 27., 13:19

Schmuck Erzsébetet és Ungár Pétert választotta meg az LMP szombati tisztújító kongresszusa a párt női- és férfi társelnökének. Ungár Kanász-Nagy Mátét váltja, Schmuck 2019 óta tölti be a posztot. A Magyar Hang beszámolója szerint kétéves mandátumot kaptak, így ők vezethetik a pártot a 2024-es önkormányzati és európai parlamenti választásokig. Megválasztása után Ungár arról beszélt, hogy

csak az LMP számít zöld pártnak ma Magyarországon. És bár sokan szeretnék az ellenzéki oldalon, hogy „minél többet, minél jobban orbánozzunk”, inkább azzal kell foglalkozni, hogy alternatívát mutassanak, hogy „Magyarország jövője egy zöld jövő.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.