Ungár Pétert választották meg az LMP társelnökének

POLITIKA
2022 augusztus 27., 13:19
comments 28

Schmuck Erzsébetet és Ungár Pétert választotta meg az LMP szombati tisztújító kongresszusa a párt női- és férfi társelnökének. Ungár Kanász-Nagy Mátét váltja, Schmuck 2019 óta tölti be a posztot. A Magyar Hang beszámolója szerint kétéves mandátumot kaptak, így ők vezethetik a pártot a 2024-es önkormányzati és európai parlamenti választásokig. Megválasztása után Ungár arról beszélt, hogy

csak az LMP számít zöld pártnak ma Magyarországon. És bár sokan szeretnék az ellenzéki oldalon, hogy „minél többet, minél jobban orbánozzunk”, inkább azzal kell foglalkozni, hogy alternatívát mutassanak, hogy „Magyarország jövője egy zöld jövő.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt