Igazi dráma Karancslapujtőn: idő előtt lefújta a Magyar Kupa-meccset az 5 hazai játékost kiállító bíró, mert nem érezte magát biztonságban

sport
2022 augusztus 28., 07:16
comments 7

Biztonsági okokra hivatkozva félbeszakadt egy meccs a labdarúgó Mol Magyar Kupa szombati játéknapján Nógrád megyében, írja a nool.hu.

photo_camera Fotó: Vendel Lajos/nool.hu

A megyei bajnokságban érdekelt Silver Tüzép Karancslapujtő és az NB III-as FC Hatvan összecsapásának eredménye fél óra után már 0-3 volt. A bíró a 34. percben kiállította a hazaiak kapusát, majd még két mezőnyjátékost és egy a kispadon ülő futballistát.

A második félidő elején a 8 emberrel játszó karancslapujtőiek kaptak még két gólt, illetve kiállították még egy játékosukat, így már csak 7-en maradtak a pályán.

A feszült hangulat és a közönség haragos magatartása miatt a játékvezető és partjelzői nem érezték magukat biztonságban, így lefújták a meccset.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.