Két embercsempészt már őrizetbe vettek a Ferenc körúton talált halott férfi ügyében, társaikat még keresik

bűnügy
2022 augusztus 28., 11:54
comments 1

Embercsempészet miatt vettek őrizetbe két magyar állampolgárt a Ferenc körúton talált holttest ügyében, írja a police.hu.

Egy 34 és egy 40 éves férfit fogtak el a rendőrök, társaikat még keresik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság embercsempészet mellett segítségnyújtás elmulasztása miatt is eljárást indított.

Az illegális bevándorló a csempészek furgonjában lett rosszul 2022. augusztus 26-án este. A szemtanúk szerint a férfit kidobták a kocsiból.

photo_camera Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.