Az OMV elismerte: ellátási gondokkal küzd a kúthálózata

gazdaság
2022 augusztus 31., 16:07

„Egyre többször tapasztaljuk a helyi OMV-töltőállomások lefogyását” – közölte a cég a hvg.hu-val. Alapesetben az OMV az egyelten magyarországi kúthálózat, ami kizárólag import üzemanyagot árul. A schwechati finomító ideiglenes leállása miatt viszont nem tudnak elegendő mennyiséget szállítani Ausztriából. A kieső készletet a Moltól sem tudják pótolni. A helyzetet súlyosbítja, hogy az egyetlen lehetséges importlehetőség is visszafogott kapacitással üzemel: a Duna alacsony vízállása miatt a hajók legfeljebb félsúllyal tudnak közlekedni.

„Az OMV Hungária Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a jelenlegi nehézségek ellenére is biztosítsa az üzemanyag-ellátást”

közölte a cég.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.