Elgázolt egy biciklist Gödön, a bringát elvonszolta az autó elől, majd otthagyta a földön fekvő férfit, és elhajtott

bűnügy
2022 augusztus 31., 06:45
comments 35

Augusztus 27-én Gödön egy kereszteződésben az elsőbbségadásra figyelmeztető táblát figyelmen kívül hagyva elütött egy kerékpárost egy nő. A rendőrség közleménye szerint a nő ezután kiszállt az autóból, az összeroncsolódott biciklit elvonszolta a kocsija elől, majd visszaült, és elhajtott. Otthagyta a földön biciklist, egy 45 éves férfit, akit a mentők később súlyos nyak, fej és térdsérülésekkel vitték kórházba.

photo_camera Fotó: police.hu

Augusztus 29-én végül a nő feladta magát a rendőrségen, és kihallgatásán elismerte felelősségét.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az 51 éves gödi nő ellen segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.