Láncfűrésszel hadonászott, amikor kimentek hozzá a rendőrök

bűnügy
2022 szeptember 01., 06:40
comments 4

Vádat emeltek egy 47 éves férfivel szemben, aki 2020 szeptemberében láncfűrésszel fenyegette a szomszédait, majd a kiérkező rendőröket is. Hiába kérték, hogy tegye le, az ügyészség szerint egyre csak azt ismételgette, mind meghalnak. Nemcsak egy helyben állt, meg is indult a rendőrök felé, miközben jobbra-balra, föl-le hadonászott a bekapcsolt géppel.

photo_camera Fotó: Fővárosi Főügyészség

A férfi ezután beszaladt a kertjébe, majd a kapun dugta ki a láncfűrészt, úgy próbálta megsebesíteni az egyik rendőrt. Nem járt sikerrel, végül elfogták.

A férfi többszörösen visszaesőnek számít, most is fegyházbüntetését tölti egy korábbi ügy miatt, amikor szintén hivatalos személlyel erőszakoskodott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.