Módosíthatóvá válnak a Twitter bejegyzések

TECH
2022 szeptember 01., 14:08

Harminc perc áll majd rendelkezésükre a Twitter Blue előfizetőinek, hogy módosítsák bejegyzéseiket, jelentette be a Twitter. Egy tweetben már áprilisban elárulták, hogy dolgoznak az új funkción.

Az előfizetés havi öt dollárt kóstál.

A cég egy éve még azt mondta a felhasználóknak, hogy "nincs szükség szerkesztés gombra, csak meg kell bocsátanod magadnak".

A cég a próbaidőszak során szigorúan szabályozni fogja, hogy a felhasználók hogyan módosíthatják tweetjeiket. Az előfizetők harminc percig többször is szerkeszthetik bejegyzéseiket. A blogbejegyzés szerint a funkció az elütések kijavítására és a kihagyott címkék pótlására szolgált.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.