Anne Heche-t 45 percig nem tudták kiszabadítani az égő házból, miután nekiütközött az autójával

külföld
szeptember 2., 6:33

A Los Angeles-i tűzoltóság több mint húsz percig nem tudott hozzáférni Anne Heche autójához, és további több mint húsz percig tartott, mire a színész autóját ki tudták húzni az égő házból, aminek Heche nekiütközött az autójával - írja az NBC.

photo_camera Fotó: MIKE COPPOLA/Getty Images via AFP

Anne Heche 53 évesen, augusztus 14-én halt meg, a színészt kilenc nappal azután kapcsolták le az életben tartó gépekről, hogy autójával belerohant egy házba, ami aztán kigyulladt.

Richard Fields tűzoltóparancsnok szerint „a nagy tűz és a füst” miatt nem tudtak hozzáférni Heche autójához. A tűzoltóság közleménye szerint a színész augusztus 5-én, délelőtt 10:56-kor ütközött autójával egy házba a Los Angeles nyugati részén található Mar Vista negyedben, az első tűzoltóautó pedig 11:01-kor érkezett a helyszínre. Akkor azt közölték, hogy a tűzoltóknak 65 percbe telt, hogy „teljesen eloltsák a lángokat a házban és kimentsenek egy nőt, akit egy járműben találtak”.

A halotti anyakönyvi kivonatban Heche halálának időpontjaként augusztus 11. szerepel. Szóvivője másnap, 12-én közölte, hogy az orvosok megállapították nála az agyhalált, és gépekkel tartják életben, hogy másoknak felajánlhassák a szerveit. Heche az orvosszakértő szerint füstmérgezés és égési sérülések miatt halt meg. (NBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt