Az új tanév első napjával 3 megyében és 4 fővárosi kerületben váltották le a rendőrkapitányokat

rendőrség
szeptember 2., 5:18
comments 1

Összesen 7 helyen váltották le szeptember 1-jével a rendőrkapitányokat, ezen belül 3 megyében és 4 budapesti kerületben történtek változások a Police.hu hírei szerint, amelyeket a Népszava is összefoglalt.

Fejér megyében Szabó Vendel rendőr ezredest bízták meg a rendőr-főkapitányság vezetésével. Az új vezető eddig a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettesi beosztását töltötte be.

A korábbi Fejér megyei rendőrfőkapitány, Varga Péter rendőr dandártábornok Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott vezetője lett, miután a belügyminiszter visszavonta Nagy Ágnes rendőr ezredes ideiglenes megbízását.

photo_camera Szabó Vendel még Bács-Kiskun megyei rendőrfőkapitány-helyettesként sajtótájékoztatót tart a bajai videófelvételről 2013. október 21-én Fotó: Bugány János/MTI/MTVA

Veszprém megyében mostantól Dékány Balázs rendőr ezredes a megbízott megyei rendőrfőkapitány, aki a Nemzeti Védelmi Szolgálatnál dolgozott a Rendvédelmi Szervek Védelmi Szolgálata Igazgatóság igazgató-helyetteseként. Az eddigi megyei kapitányságvezetőt, Anda Györgyöt visszahelyezték korábbi, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesi beosztásába.

Új vezetőket neveztek ki Budapesten is az I., II., VI. és XIX. kerületi rendőrkapitányságok élére.

Kecskés Tamás rendőr ezredest a II. Kerületi Rendőrkapitányság vezetésével az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője bízta meg. Márton Zoltán rendőr alezredes az I. Kerületi Rendőrkapitányság, Plánk Róbert rendőr ezredes a VI. Kerületi Rendőrkapitányság, Krammer György Zsolt rendőr ezredes a XIX. Kerületi Rendőrkapitányság vezetője lesz.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt