A levegőbe lövöldözött egy férfi Budapesten, őrizetbe vették

bűnügy
2022 szeptember 03., 11:39
comments 1

Az erzsébetvárosi rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki szombaton hajnali 3 körül kétszer a levegőbe lőtt egy pisztollyal a Kertész utcában. Nem sérült meg senki. Miután elfogták, kilenc éleslőszert találtak a zsebében, de a fegyver már nem volt a férfinél, egy közeli kukában találták meg.

photo_camera Fotó: police.hu

A VII. Kerületi Rendőrkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés, valamint fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.

A tanúk kihallgatása jelenleg is tart. A 37 éves lövöldözőt ittassága miatt egyelőre nem lehetett kihallgatni. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.