A TV2-nek 25 év sem volt elég, hogy megtanuljon élvezhető realityt készíteni

Lezárt tartalom a Kör tagjainak tévé
2022 szeptember 05., 18:15
comments 29

„Nagyon érzelmesnek gondolom magam, mélyebbre szoktam menni a hölgyekkel kapcsolatban” – mondta Ádám, aki vállalkozóként dolgozik és sebezhetőnek tartja magát, egyáltalán nem mellékesen pedig a pénzért érkezett a TV2 dating show-nak nevezett új műsorába, a Money or Love-ba.

A vasárnap bemutatott új társkereső reality műsorvezetését Demcsák Zsuzsa kapta meg, akinek munkája az első részben abból állt, hogy estélyi ruhában izzadva és mereven kérdezgette a társ- és pénzkeresésben résztvevő hat lányt és hat fiút, hogy mégis miért érkeztek ebbe az elképesztően rosszul bevilágított és semmi újdonságot nem adó showműsorba.

Pedig nagyon szeretett volna nagyot dobni a csatorna, legalábbis Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a nyáron még azzal a szöveggel promózta ezt az egészet, hogy „ilyen nagyszabású, több hónapig tartó napi műsort tengerentúlról nem forgatott még senki kábelcsatornára.”

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt