A TV2-nek 25 év sem volt elég, hogy megtanuljon élvezhető realityt készíteni

tévé
2022 szeptember 05., 18:15
comments 28

„Nagyon érzelmesnek gondolom magam, mélyebbre szoktam menni a hölgyekkel kapcsolatban” – mondta Ádám, aki vállalkozóként dolgozik és sebezhetőnek tartja magát, egyáltalán nem mellékesen pedig a pénzért érkezett a TV2 dating show-nak nevezett új műsorába, a Money or Love-ba.

A vasárnap bemutatott új társkereső reality műsorvezetését Demcsák Zsuzsa kapta meg, akinek munkája az első részben abból állt, hogy estélyi ruhában izzadva és mereven kérdezgette a társ- és pénzkeresésben résztvevő hat lányt és hat fiút, hogy mégis miért érkeztek ebbe az elképesztően rosszul bevilágított és semmi újdonságot nem adó showműsorba.

Pedig nagyon szeretett volna nagyot dobni a csatorna, legalábbis Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a nyáron még azzal a szöveggel promózta ezt az egészet, hogy „ilyen nagyszabású, több hónapig tartó napi műsort tengerentúlról nem forgatott még senki kábelcsatornára.”

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.