Simicska Lajos a sok cigizés ellenére jól tartja magát, alakra pedig kiköpött Orbán

sport
2022 szeptember 05., 11:43

Társasági és páratlanujjú patás rovatunk jelenti:

Simicska Lajos vállalkozó a hétvégén ismét társasági eseményen vett részt, amikor Szilvásváradon megnézte a díjugrató országos bajnokság döntőjét, amin a lánya, Anna is részt vett.

Olvasónk, Balázs először a parkolóban futott össze Orbán Viktor egykori legfőbb bizalmasával, ahol Simicska éppen cigarettázott, majd visszament a lelátóra a családjához.

photo_camera Fotó: Olvasónk, Balázs / 444.hu

Simicska testalkatra kísértetiesen emlékeztet barátból lett ellenfelére, ám összehasonlíthatatlanul jobban öltözködik Orbánnál. Meglepően jó a sötétkék dzsekije, de az egész, “igényes normcore bürger” stílusú szettje szépen oda van téve az esése alapján kellemesen puha pólóval és a szürke nadrággal. Ebben az ancúgban Koppenhágától Frankfurton és Lyonon át Bolzanóig bárhol elvegyülhetne.

photo_camera Fotó: Olvasónk, Balázs / 444.hu

És ezzel nincs vége az európai stílusú külsőségeknek! Balázs ugyanis szemtanúja volt annak, hogy Simicskáék a végén nem hagyták ott a szemetüket a leláton, hanem levitték a kukába.

Megérte drukkolni, Simicska Anna végül bajnoki bronzérmes lett az ifi kategóriában. Második helyen jutott a döntőbe, ahol a későbbi győztest kivéve mindenki szórta a verőhibákat, de a bronz végül meglett. Hárskúti színekben versenyzett, itt található apja megmaradt vállakozása, egy állatenyésztési profilú mezőgazdasági cég.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.