Simicska Lajos a sok cigizés ellenére jól tartja magát, alakra pedig kiköpött Orbán

sport
2022 szeptember 5., 9:43
comments 37

Társasági és páratlanujjú patás rovatunk jelenti:

Simicska Lajos vállalkozó a hétvégén ismét társasági eseményen vett részt, amikor Szilvásváradon megnézte a díjugrató országos bajnokság döntőjét, amin a lánya, Anna is részt vett.

Olvasónk, Balázs először a parkolóban futott össze Orbán Viktor egykori legfőbb bizalmasával, ahol Simicska éppen cigarettázott, majd visszament a lelátóra a családjához.

photo_camera Fotó: Olvasónk, Balázs / 444.hu

Simicska testalkatra kísértetiesen emlékeztet barátból lett ellenfelére, ám összehasonlíthatatlanul jobban öltözködik Orbánnál. Meglepően jó a sötétkék dzsekije, de az egész, “igényes normcore bürger” stílusú szettje szépen oda van téve az esése alapján kellemesen puha pólóval és a szürke nadrággal. Ebben az ancúgban Koppenhágától Frankfurton és Lyonon át Bolzanóig bárhol elvegyülhetne.

photo_camera Fotó: Olvasónk, Balázs / 444.hu

És ezzel nincs vége az európai stílusú külsőségeknek! Balázs ugyanis szemtanúja volt annak, hogy Simicskáék a végén nem hagyták ott a szemetüket a leláton, hanem levitték a kukába.

Megérte drukkolni, Simicska Anna végül bajnoki bronzérmes lett az ifi kategóriában. Második helyen jutott a döntőbe, ahol a későbbi győztest kivéve mindenki szórta a verőhibákat, de a bronz végül meglett. Hárskúti színekben versenyzett, itt található apja megmaradt vállakozása, egy állatenyésztési profilú mezőgazdasági cég.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt