Személyautó és vonat ütközött össze Kunfehértónál, öten meghaltak

baleset
2022 szeptember 05., 07:40

2022. szeptember 5-én 6 óra 45 perckor Kunfehértó térségében összeütközött egy motorvonat és egy személyautó. A autó sofőrje és négy utasa a baleset következtében a helyszínen életüket vesztették - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. A mozdonyvezetőt könnyű sérülésekkel kórházba szállították, a vonat utasai nem sérültek meg.

A karambol egy földutat keresztező, sorompó nélküli, andráskereszttel megjelölt vasúti átjáróban történt. A Mávinform korábbi közlése szerint a helyszínelés és műszaki mentés végéig Kiskunhalas és Kunfehértó között nem járnak a szerelvények, pótlóbusz viszi az utasokat. A reggeli, kora délelőtti órákban hosszabb menetidőre kell számítaniuk a Kecskemét és Baja között utazóknak. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.