Zelenszkij tanácsadója megüzente a Krím-félsziget lakóinak, hogy rejtőzzenek bunkerekbe

háború
2022 szeptember 5., 18:34
comments 2

Az ukrán elnök tanácsadója, Mihajlo Podoljak arra szólította fel a megszállt területek lakóit, köztük a Krím-félszigeten élőket is, hogy a közelgő bombázások miatt alakítsanak ki bunkereket, valamint tárazzanak be ivóvízből. Majd az üzenet végén jelezte, hogy minden újra ukrán lesz.

Az ukránok augusztus végén indították meg az ellentámadást az ország déli részén, főleg Herszon megyét próbálják meg visszaszerezni. Ugyanakkor a Krím-félsziget már 2014 óta orosz megszállás alatt van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt