Mégis lesz határvadász-avatás, csak Szeged helyett Budapesten

POLITIKA
2022 szeptember 07., 12:42

Miután ma a rendőrség szóban lemondta a szegedi határvadász-avatást, kiderült, hogy mégis megtartják, csak éppen nem ott és nem abban az időpontban, ahogy eredetileg tervezték.

A hvg.hu vette észre, hogy az MTI agendájában váratlanul felbukkant a határvadászok avatása, de az időpont reggel helyett 10 órára változott, a helyszín pedig Szeged helyett Budapest X. kerülete, a Készenléti Rendőrség Kerepesi úti központjára. Az eseményen Orbán Viktor miniszterelnök fog beszédet mondani a tervek szerint, ahogy az - bár Havasi Bertalan ezt tagadta - a szegedi esemény meghívójában szerepelt.

Orbán Viktor az új kormány megalakuláskor jelentette be, hogy 2200 új határvadászt szándékoznak kiképezni. A nyírbátori képzésindítón ott voltunk.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.