A propagandatévé vezetője a propagandaújságban jelentette be, hogy Tiborcz kastélyában házasodik

propaganda
2022 szeptember 08., 13:32

Az év esküvőjére készül Szalai Vivien - ezzel a címmel számol be az Origo arról, hogy a tv2 hírigazgatója újra férjhez megy. A hírfőnök nem sokszor mutatkozik a képernyőn, legutóbb talán akkor láthatta a csatorna közönsége, amikor a többi híradóssal együtt támogatásáról biztosította Orbán Viktort a választások előtt.

link Forrás

„Nem szeretnénk több esküvőt, úgy érezzük, megtaláltuk életünk párját, akivel leéljük az életünket, a klasszikus holtomiglan-holtodiglanban hiszünk” – mondja a Tények című műsorért felelős vezető. A cikkből pedig az is kiderül, hogy épp az ő általa támogatott miniszterelnök vejének turai kastélyszállójában lesz majd a lagzi, és Gönczi Gábor lesz a vőfély.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.