A TV2 arcai közös videóban buzdítanak arra, hogy szavazzon mindenki Orbán Viktorra

POLITIKA
2022 március 28., 10:23

„Szeretném, hogy a családom és a gyermekeim továbbra is békében élhessenek” – mondja Gönczi Gábor, a TV2 híradónak nevezett műsorának egyik arca abban a videóban, amiben a TV2 dolgozói arra buzdítanak, hogy mindenki szavazzon nem is a Fideszre, hanem egyenesen Orbán Viktorra.

A videóban Marsi Anikó, Istenes László, de még a csatorna hírigazgatója, Szalai Vivien is elmondja, miért csodálatos most szerintük minden Magyarországon, ezt fokozza Marsi azzal, hogy olyan országban szeretne élni „a jövőben is, amelyik kimarad a háborúból, és ehhez olyan vezetőre van szükség, mint Orbán Viktor”.

Majd ezek után sorra mindenki szépen elmondja, „ezért támogatom Orbán Viktort április 3-án”.

link Forrás

Négy évvel ezelőtt a TV2-t 3,45 millióra bírságolták, amiért a csatorna műsorvezetői nyíltan Orbánnak kampányoltak. A csatorna dolgozói akkor a mostani videóhoz hasonlóban tudatták, hogy mind a Fideszre szavaznak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.