Gyurcsány: Ami most jön, azt nem éli túl a kormány

POLITIKA
szeptember 8., 10:29
comments 96

„Vége. Tudom, hogy milyen. Láttam, éreztem egykor. Elfogy a levegő. Mert ugye mindennek rendelt ideje van. Nekik most fogy el a levegő. Ami most jön, azt ez a kormány nem éli túl” - írja Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a Facebookon.

„Milliók fogják most azt tapasztalni, hogy vége van eddigi életüknek. Fájdalmas lesz. Nem kicsit, nagyon. Becsukódnak az ajtók. Ezért lesz vége Orbánék uralmának is. Néptámogatás nélkül nincs demokratikus néphatalom. Ez már régen nem demokrácia. A baj akkora, hogy az ügyeskedés már nem segít. Végük van.”

„2006 arról akart szólni, hogy új szövetséget kell kötni az emberekkel. Becsületes, igaz szövetséget. A hazáról. Rólunk. Akkor nem sikerült. Elrontottam. Most sikerülni fog. Erre készülünk.”

photo_camera Gyurcsány Ferenc Fotó: Németh Dániel/444

A DK elnöke a szokásosnál is aktívabb mostanában a Facebookon, a napokban például meghirdette a kormánnyal szembeni demokratikus politizálás végét.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt