Orvosi felügyelet alá került II. Erzsébet, az orvosok aggódnak miatta

külföld
2022 szeptember 08., 12:01
comments 9

II. Erzsébet királynő orvosi felügyelet alatt áll Balmoralban - jelentette be a Buckingham-palota. A palota közleményében az állt: „A ma reggeli további vizsgálatokat követően a királynő orvosai aggódnak őfelsége egészségéért, és azt javasolták, hogy maradjon orvosi felügyelet alatt. A királynő továbbra is jól érzi magát, és Balmoralban tartózkodik.”

II. Erzsébet királynő 2020-ban
photo_camera II. Erzsébet királynő 2020-ban Fotó: BEN STANSALL/AFP

Az új brit miniszterelnök, Liz Truss - meghallgatása közben - kiposztolta: „Az egész országot mélyen érintik a Buckingham-palotából ma délben érkező hírek. Gondolataim - és az emberek gondolatai az egész Egyesült Királyságban - most Őfelségével, a királynővel és családjával vannak.” A királynő két napja találkozott Truss-szal és Boris Johnsonnal. (Sky News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.