Kerüljön annyiba az áram és a gáz, mint 1989-ben, Kádár János halála napján

POLITIKA
2022 szeptember 09., 16:24
comments 23

„Még július közepén jelentettük be, hogy rezsivédelmi népszavazást kezdeményezünk a kormány népnyúzó intézkedéseivel szemben. Konzultációnk eredményei szerint a magyarok 98,5 százaléka szerint a rezsi rossz” – írja közleményében a Kétfarkú Kutya Párt.

Amely pénteken hivatalosan is beadott két kérdést a Nemzeti Választási Irodának:

  • Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés az egyetemes szolgáltatásra jogosult lakossági felhasználó által a villamos energiáért fizetendő egyetemes szolgáltatási árat az 1989. július 6-án alkalmazandó mértékkel megegyező hatósági árként határozza meg?
  • Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés az egyetemes szolgáltatásra jogosult lakossági fogyasztó által a földgázért fizetendő gázdíjat az 1989. július 6-án alkalmazandó mértékkel megegyező hatósági árként határozza meg?

A párt a villany és a gáz árát a Kádár János halála napján aktuális árakban maximalizálná, hatósági árként, örökre.

„Azoknak, akik véletlenül mégis azzal szembesülnek, hogy egyre nehezebbek a mindennapjaik, és senkitől nem várhatnak segítséget, továbbra is ingyenes fogyasztóvédelmi és energetikai tanácsadásunkat ajánljuk” – zárul a közlemény. A részletek az mkkp.hu/fogyasztovedelem oldalon érhetők el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.