Az egyetlen megoldás a béke, válaszolta a honvédelemi miniszter arra a kérdésre, hogy bezárnak-e sportközpontok a rezsi miatt

POLITIKA
szeptember 12., 16:31
comments 38

A megnövekedett rezsi miatt sok településen fontolgatják, hogy bezárják a sportcsarnokokat és a sportlétesítményeket. Vadai Ágnes DK-s országgyűlési képviselő is erre volt kíváncsi, megkérdezte Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi minisztert, hogy be fognak-e zárni sportlétesítmények a magas energiaköltségek miatt, írja a hvg.

photo_camera Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Szalay-Bobrovniczky válaszában csak a jól ismert kommunikációs paneleket sorolta, egyszóval nem tért ki a feltett kérdésre. Változtatás nélkül közöljük mind a hét sort:

„A baloldal volt az, amely a kezdetektől fogva ellenezte a magyar családokat segítő rezsicsökkentés bevezetését, álhírekkel próbálták megrendíteni a lakosság rezsicsökkentésbe vetett bizalmát. Továbbá, ha a baloldalon múlt volna, akkor a háború és az elhibázott brüsszeli szankciók szintén a magyar embereket terhelnék. Az elhúzódó háború és a brüsszeli szankciók gazdasági válságot, háborús inflációt, áremelkedést és bizonytalanságot okoznak egész Európában. A Kormány álláspontja szerint az egyetlen megoldás a béke.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt