Az egyetlen megoldás a béke, válaszolta a honvédelemi miniszter arra a kérdésre, hogy bezárnak-e sportközpontok a rezsi miatt

POLITIKA
2022 szeptember 12., 16:31
comments 38

A megnövekedett rezsi miatt sok településen fontolgatják, hogy bezárják a sportcsarnokokat és a sportlétesítményeket. Vadai Ágnes DK-s országgyűlési képviselő is erre volt kíváncsi, megkérdezte Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi minisztert, hogy be fognak-e zárni sportlétesítmények a magas energiaköltségek miatt, írja a hvg.

photo_camera Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Szalay-Bobrovniczky válaszában csak a jól ismert kommunikációs paneleket sorolta, egyszóval nem tért ki a feltett kérdésre. Változtatás nélkül közöljük mind a hét sort:

„A baloldal volt az, amely a kezdetektől fogva ellenezte a magyar családokat segítő rezsicsökkentés bevezetését, álhírekkel próbálták megrendíteni a lakosság rezsicsökkentésbe vetett bizalmát. Továbbá, ha a baloldalon múlt volna, akkor a háború és az elhibázott brüsszeli szankciók szintén a magyar embereket terhelnék. Az elhúzódó háború és a brüsszeli szankciók gazdasági válságot, háborús inflációt, áremelkedést és bizonytalanságot okoznak egész Európában. A Kormány álláspontja szerint az egyetlen megoldás a béke.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.