Erzsébet királynő halála után meglódult A korona című sorozat a Netflixen

Sorozat
szeptember 12., 10:42

II. Erzsébet szeptember 8-i halála után az emberek valószínűleg őrült mód szerették volna megtudni, hogy mégis milyen ember volt a brit királynő, sanszosan ennek köszönhető, hogy a The Crown, vagyis A korona című sorozat már a magyarországi Netflix Top 10-es listáján is a negyedik helyen áll.

De nem csak itthon kezdte el mindenki megszállottan nézni a brit királyi család pokoli drámáit: a sorozat Ukrajnában az első helyen áll, Bulgáriában, Olaszországban és Máltán pedig ez a második legnézettebb műsor. Amerikában viszont csak a negyedik, és az Egyesült Királyságban is csak a harmadik legnézettebb. A Whats on Netflix összesítése szerint csak olyanok tudták megelőzni, mint a Cobra Kai, Az ördög Ohióban és az Egy dzsigoló naplója.

A Crown ötödik évadát a tervek szerint idén novemberben mutatják be, és már elkezdték forgatni a hatodik évadot is, de a munkát a királynő halála miatt felfüggesztették.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt