Kiképezték az iskolaőröket Jász-Nagykun-Szolnok megyében

oktatás
2022 szeptember 12., 09:01

A Police.hu közölte "Bűnmegelőzés" címszó alatt a hírt, hogy augusztus végén kétnapos gyorstalpaló keretében képezték ki a helyi iskolaőröket Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

A kétnapos képzésen az iskolaőrök kommunikációs tréningeken és elsősegély-tanfolyamon vettek részt, ahol mindenféle módszereket tanulhattak arról, hogyan kommunikáljanak hatékonyan a diákokkal, tanárokkal és a szülőkkel, vagy mit kell tenniük egy esetleges rosszullét, ájulás, vagy csonttörés esetén.

photo_camera Iskolaőrök Forrás: Police.hu


Az iskolaőrök a 2022/23 tanévben teljesítenek szolgálatot Jász-Nagykun-Szolnok megye iskoláiban, a rendőrség bűnmegelőzési osztályának irányítása alatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.