Megölte az apját, majd a holttestet kénsavban feloldotta egy ózdi férfi

bűnügy
2022 szeptember 12., 07:43
comments 7

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség emberölés miatt emelt vádat egy 25 éves férfi ellen, miután 2020 szeptemberében Ózdon a családi házukban összeveszett az őt kalapáccsal fenyegető apjával, akitől ezután elvette a szerszámot, és azzal többször is fejen ütötte.

Az ügyészség közleménye szerint a vádlott az apja holttestét ezután a kamrában tartotta, de meg akart tőle szabadulni, ezért rendelt 100 liter 97 százalékos kénsavat és egy 200 literes hordót. A holttestet feldarabolta, majd a kénsavval megtöltött hordóban feloldotta. Miután ez elég durva szaggal járt, a szomszédok bejelentésére kiérkező rendőröknek beismerte, hogy megölte az apját.

Az ügyészség a büntetlen előéletű letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt