Letartóztatták Dél-Koreában a nőt, akinek a gyerekei maradványait egy bőröndben találták meg egy új-zélandi aukción

bűnügy
szeptember 15., 6:56
comments 1

A dél-koreai rendőrség csütörtökön letartóztatott egy nőt, feltehetően annak a két gyermeknek az anyját, akiknek bőröndökbe rejtett maradványait Új-Zélandon találták meg augusztusban. A Dél-Koreában született új-zélandi nőt gyilkossággal vádolják.

A rendőrségi közlemény szerint a 42 éves gyanúsítottat, aki ellen az Interpol is körözést adott ki, a dél-koreai Ulsanban vették őrizetbe csütörtökön. Korábban az új-zélandi rendőrség hívta fel a dél-koreaiak figyelmét arra, hogy a nő az országban lehet.

A gyanú szerint a nő 2018-ban szökött Dél-Koreába, miután Aucklandben megölte 7 és 10 éves gyermekeit. A gyanúsított Új-Zélandnak történő kiadatásáról egy dél-koreai bíróság fog dönteni.

Az új-zélandi rendőrség gyilkossági ügyben indított nyomozást Aucklandben, miután egy család egy raktárvásáron megvett bőröndökben gyermekek maradványait találta meg. A maradványokat felfedező családot nem hozták kapcsolatba a bűnüggyel. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt