Putyin és Hszi Csin-ping után Orbán is megkapja a Szerb Köztársaság Érdemrendjét

ünnep
2022 szeptember 15., 14:37
comments 7

Egynapos munkalátogatásra Belgrádba utazik pénteken Orbán Viktor, Aleksandar Vucic, Szerbia elnökének meghívására - erősítette meg az MTI-nek az erről szóló szerbiai sajtóhíreket Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtökön.

Orbán Viktor miniszterelnök Aleksandar Vučić szerb elnökkel 2020. május 15-én.
photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök Aleksandar Vučić szerb elnökkel 2020. május 15-én. Fotó: Andrej Isakovic/AFP

Aleksandar Vuciccsal szerb elnök átadja a magyar miniszterelnöknek a Szerb Köztársaság Érdemrendjét „a Szerbia és Magyarország közötti békés együttműködés és baráti kapcsolatok fejlesztésében és erősítésében nyújtott kiemelkedő szolgálataiért”.

Ezt a kitüntetést korábban Vlagyimir Putyin, Ivan Gasparovic volt szlovák, Karolosz Papuliasz görög, Traian Basescu román, Aljakszandr Lukasenka fehérorosz, Viktor Janukovics volt ukrán és Hugo Chávez egykori venezuelai elnök, Hszi Csin-ping kínai elnök, Nurszultan Nazarbajev volt kazah elnök, Kirill moszkvai pátriárka kapták meg. (Szabad Magyar Szó/MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.