Orbán Balázs új barátja: Kid Rock

ZENE
2022 szeptember 16., 08:47
comments 24

„I'm an American bad ass, watch me kick/ You can roll with rock or you can suck my dick/ I'm a porno flick, I'm like Amazing grace/I'm gonna fuck some hoes after I rock this place”

- énekelte egykor Kid Rock, aki nemrég arról mesélt Nashville-ben Orbán Viktor politikai igazgatójának, mennyire tiszteli Magyarországot, illetve azt a munkát, amit a magyar kormány végez a nyugati értékek védelme érdekében.

Orbán Balázs a birtokán találkozott a trumpista, homofób zenésszel, aki egyébként a füvet, a heroint és a kokaint is legalizálná, hogy utána meg lehessen adóztatni.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.