Beszólt az alattvaló III. Károlynak, aki annyit reagált, hogy "Ó" és otthagyta a francba

ÉLET
2022 szeptember 17., 14:45
comments 49

Máris szemtől szembe találkozott a Nép Hangjával III. Károly. Az utódlási folyamat részeként Nagy-Britanniát körbejáró új brit király a walesi Cardiffban az anyjáért elmondott gyászmise után kiment elegyedni a néppel.

link Forrás

Ahogy odalépett jattolni a kordon mögött bámészkodókhoz, egy férfi a nevén szólította, majd ezt mondta neki:

“Miközben küszködnünk kell, hogy fűteni tudjunk otthon, fizetnünk kell a parádéját.”

Ezen a ponton a király csalódottan annyit mondott , hogy "Ó", majd “Jézusom, már megint ezzel jönnek” arckifejezéssel elfordult a fértfitől, anélkül, hogy bármit is válaszolt volna neki. Az egyik testőre pedig eközben direkt a fickó elé állt és vállal kitakarta, hogy III. Károlynak ne kelljen tovább hallgatnia, de a férfi csak folytatta:

“Az adófizetők 100 millió fontot fizetnek Önnek. És miért?”

De a király ekkor már kevésbé republikánus érzelmű gyerekek kezét rázta.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.