Betiltották az orgiákat egy ugandai zenei fesztiválon

szeptember 17., szombat 16:25
1

A hétvégén a Nílus Itanda nevű vízesésének közelében rendben elkezdődhetett a Nyege Nyege nevű elektronikus zenei fesztivál. Ez azért hír, mert korábban maga az ugandai parlament fogadott el határozatot az esemény betiltásáról annak állítólagos erkölcstelensége miatt.

A törvényhozás azonban összeütközésbe került a végrehajtó hatalommal, kormányzati figurák ugyanis azzal védték a fesztivált, hogy az beröffentheti a Covid miatt leállt turizmust.

Az erénycsősz képviselők megnyugtatására azonban drákói szabályokat vezettek be. Betiltottál az orgiákat, a meztelenséget, és mindent, ami vulgáris. Vagyis a vulgáris beszédet, gesztikulálást és arckifejezéseket. Hogy nem viccelnek, azzal nyomatékosították, hogy biztonsági őrök helyett rendőrök és katonák biztosítják a rendet.

Itt egy kis ízleítő az idei hangulatból:

Úgy tűnik, a rendőrök és katonák a felvétel idejére már lefeküdtek aludni a korai ébresztő miatt. Az elektronikus zene pedig leginkább dobolást jelent villanylámpák fényében, cserébe minőségi dobolást.


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt