Betiltották az orgiákat egy ugandai zenei fesztiválon

ZENE
2022 szeptember 17., 16:25

A hétvégén a Nílus Itanda nevű vízesésének közelében rendben elkezdődhetett a Nyege Nyege nevű elektronikus zenei fesztivál. Ez azért hír, mert korábban maga az ugandai parlament fogadott el határozatot az esemény betiltásáról annak állítólagos erkölcstelensége miatt.

A törvényhozás azonban összeütközésbe került a végrehajtó hatalommal, kormányzati figurák ugyanis azzal védték a fesztivált, hogy az beröffentheti a Covid miatt leállt turizmust.

Az erénycsősz képviselők megnyugtatására azonban drákói szabályokat vezettek be. Betiltottál az orgiákat, a meztelenséget, és mindent, ami vulgáris. Vagyis a vulgáris beszédet, gesztikulálást és arckifejezéseket. Hogy nem viccelnek, azzal nyomatékosították, hogy biztonsági őrök helyett rendőrök és katonák biztosítják a rendet.

Itt egy kis ízleítő az idei hangulatból:

link Forrás

Úgy tűnik, a rendőrök és katonák a felvétel idejére már lefeküdtek aludni a korai ébresztő miatt. Az elektronikus zene pedig leginkább dobolást jelent villanylámpák fényében, cserébe minőségi dobolást.


Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.