A Fidesz Gyurcsányt véli felfedezni a Dobrev-árnyékkormány mögött

POLITIKA
2022 szeptember 19., 13:03
comments 25

Közleményben reagált a nagyobbik kormánypárt a hírre, hogy Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője hétfőn bejelentette, kikből áll fel a pártjuk árnyékkormánya.

„Mi rég megmondtuk és most már nem is leplezik: Gyurcsány Ferenc a vezér a baloldalon, és Gyurcsány akar visszatérni a hatalomba, méghozzá a saját embereivel akar visszatérni a hatalomba” – indul a párt nevében, szerző nélkül kiadott közlemény, ami így folytatódik:

„Az egész baloldali választási kampány egy színjáték volt, akkor is végig Gyurcsány irányított és Gyurcsány akart visszatérni a hatalomba” – írják arról a választási kampányról, melyben végül előválasztáson alulmaradt Dobrev Klára Márki-Zay Péterrel szemben, de a jelek szerint ez is a gyurcsányi terveket szolgálhatta valamilyen formában.

„Gyurcsányék már megmutatták, hogy kormányoznak. Tönkretették az országot, a magyar gazdaságot, a csőd szélére és tömeges munkanélküliségbe juttatták Magyarországot, elszegényítették, sorozatos megszorításokkal, adó- és rezsiemelésekkel sújtották a magyar családokat” – záródik a közlemény.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.