A Fidesz Gyurcsányt véli felfedezni a Dobrev-árnyékkormány mögött

POLITIKA
szeptember 19., 13:03
comments 26

Közleményben reagált a nagyobbik kormánypárt a hírre, hogy Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője hétfőn bejelentette, kikből áll fel a pártjuk árnyékkormánya.

„Mi rég megmondtuk és most már nem is leplezik: Gyurcsány Ferenc a vezér a baloldalon, és Gyurcsány akar visszatérni a hatalomba, méghozzá a saját embereivel akar visszatérni a hatalomba” – indul a párt nevében, szerző nélkül kiadott közlemény, ami így folytatódik:

„Az egész baloldali választási kampány egy színjáték volt, akkor is végig Gyurcsány irányított és Gyurcsány akart visszatérni a hatalomba” – írják arról a választási kampányról, melyben végül előválasztáson alulmaradt Dobrev Klára Márki-Zay Péterrel szemben, de a jelek szerint ez is a gyurcsányi terveket szolgálhatta valamilyen formában.

„Gyurcsányék már megmutatták, hogy kormányoznak. Tönkretették az országot, a magyar gazdaságot, a csőd szélére és tömeges munkanélküliségbe juttatták Magyarországot, elszegényítették, sorozatos megszorításokkal, adó- és rezsiemelésekkel sújtották a magyar családokat” – záródik a közlemény.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt