Lecserélte két képviselőjét a Jobbik

POLITIKA
2022 szeptember 19., 11:28
comments 4

Hétfőn lemondott országgyűlési képviselői tisztségéről Szabó Hajnalka és Végh Noémi, akik áprilisban országos ismertség nélkül kerültek be a parlamentbe a Jobbik listájáról.

Az elnökség Ander Balázst és Dudás Róbertet jelölte a helyükre, akik korábbi ciklusokban is voltak már képviselők. A párt közleménye szerint Anderre az a feladat vár, hogy „mint korábbi és jelenlegi pedagógus képviselje a magára hagyott közoktatás ügyét, hangja legyen a pályatársainak és a szülőknek egyaránt”.

photo_camera Ander Balázs 2019-ben Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Dudás pedig, aki korábban mátraballai polgármester is volt, „a kormány által a csőd szélére sodort önkormányzatok helyzetének javítása érdekében is fog dolgozni a Parlamentben, mert az önkormányzatok nem maradhatnak valódi és hatékony képviselet nélkül a törvényhozásban”

photo_camera Dudás Róbert 2021-ben Fotó: Soós Lajos/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.