Ingyen vinne színházba pedagógusokat a Thália színésze

belföld
2022 szeptember 21., 17:05
comments 3

„A pedagógusaim nélkül ma én sem lehetnék az aki. Szeretnék ebben az évadban minden hónapban meghívni egy előadásomra olyan pedagógusokat - és családjukat - , akiknek ezen körülmények között nincs lehetőségük erre költeni. A jegyeket a család minden tagjának állom, ha kell próbálok majd az útiköltségbe is besegíteni.”

A felhívásra privát üzenetben lehet a színésznél jelentkezni. A posztból az is kiderült, hogy bár nem fog tudni mindenkinek lehetőséget adni, de sok kollégája jelezte, hogy segítene, így szívesen közvetít majd és igyekszik válaszolni az összes üzenetre.

Az eredeti bejegyzést itt lehet elolvasni:



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.