Még kamerákat is felszereltek, akkora a készültség a Fidesz frakcióülésén Balatonalmádiban

POLITIKA
2022 szeptember 21., 14:29
comments 12

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Mészáros Lőrinc közpénzből felújított szállodájában, a Hunguest BÁL Resortban tartják a Fidesz és a KDNP kihelyezett frakcióülését.

A rendőrök még fotós kollégánkat is megállították.
photo_camera A rendőrök még fotós kollégánkat is megállították. Fotó: Németh Dániel

A hotelhoz vezető utat már a szerda délelőtti órákban lezárták, rendőrök posztolnak a környéken, írja a hvg.hu

A Blikk szerint sűrű lesz a program, ma délelőtt kormányülés is volt. A tervek szerint a program a miniszterelnök eligazításával indul.

A lap tudósítói civil ruhás rendőröket és TEK-kocsikat is láttak. A nyilvánosság teljes kizárásával zajlik az ülés, szigorúan csak az ott lakókat engedik a közelbe, vagy azokat, akiknek bizonyíthatóan ott van dolguk, írják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.