A Fideszt sem kíméli a válság, ki kellett lakoltatni Kocsis Máté aranyhalait

dráma
2022 szeptember 22., 16:31
comments 39

Az energiaválság miatti takarékoskodás mindenkitől rendkívüli áldozatokat követel: a rendőrőrsökön például csak engedéllyel lehet bekapcsolni a fűtést, a hideg ellen inkább megfelelő öltözködést és munkaközi testmozgást ajánlanak a járőröknek.

De a Fidesz frakcióvezetőjét is érzékenyen érintette, hogy spórolni kell. Kocsis Máté a párt Balatonalmádira szervezett frakcióülése után elcsukló hangon beszélt arról, hogy el kellett ajándékoznia az aranyhalait. Ritkán látni ilyen heves érzelmeket Kocsis Máté arcán:

link Forrás

Volt két nagy akváriumom, és ebből az egyiket most megszüntettem, amiben aranyhalak voltak egyébként. Az aranyhalakat elvittem egy barátomhoz, akinek van egy kisméretű kerti tava, és oda betettem őket. Megszüntettem az egyik akváriumomat. Aki tart akváriumot, az tudja, hogy az egy nagyüzem azért, ott a szűrők meg a világítás... Ez például nekem mint aki 35 éve tartok halakat,

egy fájó döntés volt, de meghoztam.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.