Megérkezett egy új világ reménye, ígérete, Dobrev Klára személyesíti meg ezt az álmot

POLITIKA
szeptember 25., 9:07
comments 20

Orbán vagy Dobrev? – ez a kérdés Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök szerint, aki újabb lírai fb-posztban állt ki a Demokratikus Koalíció árnyék-miniszterelnöke és árnyékkormánya mellett.

A pártelnök vasárnapi üzenete szerint a 2010-ben széttört ellenzéknek újra vezetője van, hosszú bolyongás után megérkeztek, és összerendezik, ami külön volt.

Már csak azért is, mert mások erre nem képesek: „Méltósággal tesszük a dolgunkat. Nagy közösséget építünk. Pártot. Más mifelénk nem tudja. Mi tesszük.”

photo_camera Az árnyék-miniszterelnök mosolyog

Dobrev Klára, mint a posztból is kiderül, az európai, szabad magyar köztársaság legjobb képviselője. „Ő fogja vezetni az országot. Jobbá, emberibbé teszi. Hibái, tévedései is emberiek lesznek. Ahogy sikerei is.”

Gyurcsány Ferenc szerint „megérkezett egy új világ reménye, ígérete. Dobrev Klára személyesíti meg ezt az álmot.”

Ezért kell őt támogatni kormányostul a férje szerint. A néhai ellenzéki összefogás további pártjainak – vö.: mások – véleménye ez ügyben a jelek szerint továbbra sem releváns.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt