Leszámol a woke-sággal Novák Katalin, hogy mosolygósabb Magyarországot építsen

agybaj
szeptember 26., 13:43
comments 18

Novák Katalin az Egyesült Államokban turnézik. Hétfőn magyar istentiszteleten járt a kaliforniai San Fernando-völgyben, ahol néhány mondatban összefoglalta az itthoni helyzetet a külhoni honfitársaknak – és erről beszámolt az MTI is.

A köztársasági elnök az ottani Magyar Református Egyház istentiszteletén azt mondta, szerinte nemcsak járvány, háború és energiaválság sújtja Magyarországot, hanem ideológiai hadviselés is. Ugyanis

„a Kaliforniában már tetten érhető woke-kultúra már Magyarországra is beszüremlett.”

photo_camera Novák Katalin Mel Gibsonnal Fotó: Facebook

A köztársasági elnök szerint az „istentagadó, családtagadó, élettagadó ideológiák” helyett „istenigenlő, családigenlő és életigenlő szabadságra” van szüksége a magyar embereknek, ő pedig azért dolgozik, hogy ezt meg is adja nekik. Novák azt mondta, öt területet határozott meg, amelyekkel kiemelten foglalkozni fog az elnöksége alatt, ezek: a család, a nők, az elesettek, a tehetségek és

egy mosolygósabb Magyarország.

photo_camera Fotó: Novák Katalin/Facebook

Novák Katalin körútjának következő állomása Kansas City lesz, ahol a várostól nem messze működő Benedictine Főiskolán tart előadást amerikai diákoknak a magyar családpolitika legfontosabb elemeiről.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt