A növekedést akarta beindítani, a fontot sikerült összedöntenie az új brit miniszterelnöknek

gazdaság
2022 szeptember 28., 03:59
comments 33

Úgy tűnik, Liz Truss új brit miniszterelnök kormányzása egy hatalmas pofára eséssel indul: kormánya 50 éve a legnagyobb adócsökkentési programot jelentette be múlt pénteken, amitől azt remélik, hogy segít majd beindítani a brit gazdaság növekedését. Egyelőre azonban annyit sikerült elérni, hogy a font árfolyama összeomlott, az ellenzék arról beszél, hogy az új kormányfő osztályharcot hirdetett a válság közepén, és még a saját képviselői sem tudnak teljes mellszélességgel kiállni a “Trussonomics” mögött.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.