Megvadult kecskék próbáltak feljutni az M2-es autópályára

bűnügy
2022 szeptember 28., 6:43
comments 1

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szombaton kapott bejelentést, hogy az M2-es autóúton kecskék próbálnak meg feljutni a pályára. Most kivételesen nem kecskebűnözés történt, a több napja megszökött állatok valójában áldozatok voltak, ugyanis valószínűleg egy aranysakál elől menekülhettek, ami megölte a gidáikat, ezért is voltak annyira megrémülve, megvadulva.

A Magyar Közút beszámolója szerint a kecskéket a rendőrök, az újpesti Állat- és Természetvédelmi Őrszolgálat emberei és a Magyar Közút kollégái végül az egyik felüljáró oldalán találták meg. Amikor próbáltak a rémült állatokon segíteni, az egyik az emberekre támadt, a másik pedig elindult az úttestre. Emiatt a rendőrök lezárták az autópályát, amíg az állatokat befogták és elszállították.

Az nem derült ki, hogy az aranysakállal mi lett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt