Rendőrök lőtték le egy kaliforniai emberrablás áldozatát, egy gyereket, aki segítségért futott feléjük

külföld
2022 szeptember 28., 05:43
comments 29

Egy hétfői gyilkosság és gyerekrablás gyanúsítottja, illetve egy tinédzserkorú lány is meghalt egy rendőrségi üldözés után kedden a kaliforniai Victorville-ben.

A San Bernardino megyei seriffhivatal közölte, hogy a 15 éves lány azután halt meg, hogy kiszállt a rendőrség által üldözött autóból, és a rendőrök lelőtték. A rendőrség szerint „taktikai mellényt” viselt.

link Forrás

Hétfőn jelentették, hogy egy tizenöt éves lányt elrabolt az apja, Anthony Graziano, aki állítólag lelőtte a gyerek anyját egy általános iskola közelében. Úgy tudni, onnan menekült el a lányával. A férfit ezután kezdte keresni a rendőrség, majd egy lakossági bejelentés alapján találták meg.

A hatósági közlemény szerint a 45 éves Graziano az autójából rálőtt a rendőrökre, majd gyakorlatilag „tűzharc” alakult ki a férfi és a rendőrök közt. Ekkor szállt ki az autóból az apja által elrabolt 15 éves lány, aki a rendőrök felé futott, hogy segítséget kapjon, de közben lelőtték. A gyereket kórházba szállították, ahol nem sokkal később meghalt. (NBC Los Angeles)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.