Harmincöt postát zár be a kormány az energiaválság miatt

POLITIKA
2022 szeptember 30., 09:14
comments 12

Harmincöt alacsony forgalmú budapesti postahivatal bezárásáról közölte a Magyar Posta. A bezárandó posták utolsó nyitvatartási napja október 7-e, péntek lesz. A Magyar Posta Zrt. hangsúlyozta: a jogszabályi kötelezettség alapján előírt 66 posta helyett a bezárást követően is 112 posta áll az ügyfelek rendelkezésére Budapesten.

Az állami vállalat indoklásából a Fidesz kommunikációs paneljei sem maradtak ki: „Európa több országában energia-veszélyhelyzet van és sorra születnek a rendkívüli intézkedések, mert a háború és az elhibázott brüsszeli szankciók miatt energiaválság alakult ki. Emiatt a magyar kormány is több rendkívüli intézkedésre kényszerült.

A közlemény szerint a vállalat számára továbbra is elsődleges szempont a szolgáltatások elérhetősége. Éppen ezért az elmúlt időszakban számos olyan fejlesztés valósult meg, amelyekkel a postai szolgáltatások már nem csak személyesen, hanem digitális úton is elérhetők. Emellett a postai szolgáltatások a rendelkezésre álló szolgáltatási helyeken a változások után is magas színvonalon maradnak elérhetőek a budapesti ügyfelek számára.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.