Itt az ideje újra megemlékezni arról, hogy Károly mennyire szeretett volna Kamilla tamponja lenni

Lezárt tartalom a Kör tagjainak bulvár
2022 szeptember 30., 08:46
comments 8

Novemberben jön a Crown, vagyis A korona ötödik évada. Ennek megfelelően meg is jelentek az első hírek, miszerint a palotában állítólag már most nagyon aggódnak, sőt, „pánikolnak”, hogy milyen hatással lesz az új királyra, III. Károlyra.

A Netflix brit királyi családról szóló sorozatának új évada ugyanis a kilencvenes éveket veszi végig, vagyis Károly és Diana hercegné válását, az azt megelőző botrányokat, majd Diana halálát. A Cut cikke szerint a Buckhingham-palotában most attól tartanak, hogy a sorozat Károlyt gigantikus seggfejként fogja ábrázolni.

Az természetesen sosem fog kiderülni, hogy mennyire valós az állítólagos pánikolás híre, de az egészen biztos, hogy nem túl jó időzítéssel emlékeztetik majd a fél világot arra, hogy Károly mennyire szeretett volna tampon lenni Kamillában.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt