Telefont sem szabad tölteni a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

oktatás
2022 október 02., 09:07
comments 17

Nemcsak a kollégiumok és más épületek bezárásával spórol a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE). Mint az rtl.hu írta, a rektori utasítás alapján „saját használatú informatikai, kommunikációs eszközt”, vagyis laptopot és telefont sem szabad tölteni az egyetemen.

photo_camera Fotó: Kovács Anikó/MTI/MTVA

Bezárják a vívótermet és a lövészklubot is, este 9-kor lekapcsolják a díszkivilágítást, leszerelik a kézszárítókat, felére csökkentik a világítótestek számát. A dolgozóknak minden nap végén áramtalanítani kell az összes eszközt.

A többi állami egyetemhez hasonlóan az NKE-n is legfeljebb 18 fok lesz télen. Elektromos fűtőtestet pedig csak engedéllyel szabad bevinni az épületbe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.