Budapesten gyűlnek össze a világ detektívjei

érdekes szakmák
2022 október 03., 07:49
comments 1

„A világ magánnyomozói kilépnek az árnyékból péntekem, amikor Budapesten tartják a Magánnyomozói Szövetségek Nemzetközi Föderációja (IKD) XIII. Kongresszusát” - közölte a Magyar Detektív Szövetség.

photo_camera Sherlock Holmes Fotó: Photo12 via AFP

A házigazda Magyar Detektív Szövetség a legrégebbi és legnagyobb magánnyomozói érdekszövetség Magyarországon.

photo_camera Miss Marple

A több mint 70 részvevő előadásokat fog hallani a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakembereitől, illetve megvitatja a magánnyomozás-képzés és az adatvédelem kérdéseit. A 27 szövetséget tömörítő, bécsi székhelyű IKD az új elnökségét is ezen a kongresszuson fogja megválasztani. (MTI)

photo_camera Hercule Poirot

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.