3,3 milliárd forintért akadt kommunikálni valója a jegybanknak

POLITIKA
2022 október 04., 10:38
comments 8

Sok mondanivalója akadhatott a Magyar Nemzeti Banknak, amely 3,3 milliárd forintos keretösszeggel írt ki tendert teljes körű kommunikációs feladatok ellátására. A Tender Electronic Daily oldalán közzétett hirdetmény szerint a nyertessel, akinek legkésőbb a keretösszeg kimerüléséig kell teljesítenie a szolgáltatást, 12 hónapra kötnek majd szerződést.

A tenderen olyan cégek pályázhatnak, amelyek a megelőző három üzleti évben legalább nettó egymilliárd forint árbevételre tettek szert hasonló tevékenységből. Közös ajánlattétel esetén az ajánlattevőknek együttesen kell megfelelniük a feltételeknek. (Via Kreatív)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.