Győzike még az életét is feláldozná Orbán Viktorért

bulvár
2022 október 07., 15:12
comments 28

Gáspár Győző új célt talált magának: az emberek véleményét el szeretné juttatni Orbán Viktorhoz. Ehhez létrehozott egy alapítványt is, ami a „Mi is létezünk” nevet kapta, írja a Blikk.

Gáspár Győző a Fidesz 2022-es választási eredményváró rendezvényén
photo_camera Gáspár Győző a Fidesz eredményváró rendezvényén áprilisban. Fotó: Szász Zsófi

Azt mondta, hogy az elmúlt 23 év alatt az ország nem ismerte meg a komolyabb oldalát, csupán azt láthatták, hogy a televízióban bohóckodik. Szeretné megmutatni, hogy ő is létezik. Amikor politikailag coming outolt, számos kritika érte őt, de ezt cseppet sem bánja. Orbán Viktorért még az életét is feláldozná – mondta.

„Ha kell, még a véremet is adom a miniszterelnök úrért! Ha azon múlik, akkor odaadom a véremet! Lőjenek le a miniszerelnök úrért! Képes lennék háborúba menni érte! Beletettem mindent abba, hogy ez az egész egy egységet alkosson.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.