Győzike még az életét is feláldozná Orbán Viktorért

bulvár
2022 október 07., 15:12
comments 28

Gáspár Győző új célt talált magának: az emberek véleményét el szeretné juttatni Orbán Viktorhoz. Ehhez létrehozott egy alapítványt is, ami a „Mi is létezünk” nevet kapta, írja a Blikk.

photo_camera Gáspár Győző a Fidesz eredményváró rendezvényén áprilisban. Fotó: Szász Zsófi

Azt mondta, hogy az elmúlt 23 év alatt az ország nem ismerte meg a komolyabb oldalát, csupán azt láthatták, hogy a televízióban bohóckodik. Szeretné megmutatni, hogy ő is létezik. Amikor politikailag coming outolt, számos kritika érte őt, de ezt cseppet sem bánja. Orbán Viktorért még az életét is feláldozná – mondta.

„Ha kell, még a véremet is adom a miniszterelnök úrért! Ha azon múlik, akkor odaadom a véremet! Lőjenek le a miniszerelnök úrért! Képes lennék háborúba menni érte! Beletettem mindent abba, hogy ez az egész egy egységet alkosson.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt