„Nem hagyjuk!” - flashmobot tartottak az Óbudai Gimnázium diákjai

oktatás
2022 október 07., 15:00
comments 6

Flashmobbal tiltakoztak az Óbudai Gimnázium diákjai, miután az iskolába megérkeztek a fenyegető levelek az Észak-Budapesti Tankerülettől, amiket a polgári engedetlenségben részt vevő tanároknak küldtek. A diákok az egyik szünetben felkiáltójel alakba állva skandálták, hogy „Nem hagyjuk!”, tiltakozva ezzel a figyelmeztetés ellen.

A Szülői Hang a Facebookon azt írta, hogy a II. Rákóczi gimnázium 37 pedagógusának is küldött a Közép-Budai Tankerület figyelmeztető leveleket a polgári engedetlenségben való részvétel miatt. A szülők tiltakozó akciót terveznek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.