Gyereke szeme láttára késelt meg egy nőt a volt élettársa Soroksáron

bűnügy
2022 október 08., 18:45

Péntek délután az utcán megkéselte és fojtogatta volt élettársát egy férfi Budapesten, a jelenetnek tanúja volt a nő nagyobbik, kilencéves kisfia. A gyereknek nem esett baja, anyját azonban több súlyos szúrt sebbel szállították kórházba. Az agresszív, részeg férfit a gyerek apja és járókelők tartóztatták fel, de másodjára is a nőnek támadt. A férfit őrizetbe vette a rendőrség és kihallgatták, ahol beismerő vallomást tett. Letartóztatásáról pár napon belül dönt a bíróság.

Az RTL Híradója telefonon elérte az áldozatot: a nő elmondta, hogy a férfi váratlanul jelent meg, hogy volt élettársa féltékenységből támadt rá, és azt gondolta, meg fogja ölni. Elmondása alapján néhány hónapja szakítottak. A férfinak alkoholproblémái vannak, ha iszik, a gyerekekkel is agresszív, ezért nem engedte, hogy találkozzon közös, hároméves gyerekükkel. A nő Kárpátaljáról menekült Budapestre a háború kitörésekor.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt