Miért feketében gyászolunk?

Lezárt tartalom a Kör tagjainak DIVAT
2022 október 8., 18:22
comments 2

II. Erzsébet királynő temetési menetében tévénézők milliói láthatták a testre szabott Jaguar halottaskocsit, hallhattak két eredeti zeneművet, vehettek észre három koronaékszert a koporsó tetején, mosolyoghattak meg két corgit és tekinthettek meg legalább 1650 felvonuló katonát, 500 világvezetőt és más méltóságokat. De ami a legszembetűnőbb volt: a visszafogott királyi viselet. A katonai egyenruhásokon kívül a család tagjai letisztult, egyszerű, sötét ruhát viseltek.

photo_camera Fotó: HANNAH MCKAY/AFP

Persze Kate Middleton ruhája valójában Alexander McQueen luxustervező alkotása volt, és a férfiak visszafogott öltönyei is előkelőnek tűntek, de még azzal együtt is, hogy Kamilla királyné – Viktória királynőtől örökölt – nagy gyémánt brossa és az új walesi hercegné – II. Erzsébettől kapott – négyszálas gyöngy nyaklánca is látható volt, a királyi család tagjai akár el is tudtak volna vegyülni a gyászoló tömegben.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt