Csak találgatni tudják, mi állhat Iker Casillas eltűnt tweetje mögött

ÉLET
2022 október 09., 14:32
comments 3

Meghekkelték? Egy marketingkampány bevezetése? Netán csak hülyéskedett, mert elege van belőle, hogy a spanyol bulvársajtó újabb és újabb nőkkel boronálja össze? Ilyen és ehhez hasonló találgatások sora lepte el a spanyol közösségi médiát és a sportsajtót azután, hogy vasárnap délután kettőkor megjelent, majd másfél órán belül el is tűnt egy poszt Iker Casillas, a Real Madrid és a spanyol válogatott kapuslegendájának Twitterén.

Iker Casillas és Carles Puyol ünneplik vébégyőzelmüket a 2010-es dél-afrikai világbajnokság döntőjében.
photo_camera Iker Casillas és Carles Puyol ünneplik vébégyőzelmüket a 2010-es dél-afrikai világbajnokság döntőjében. Fotó: JAVIER SORIANO/AFP

"Remélem tiszteltek: meleg vagyok" - állt a rövid üzenetben, melyet most már csak egy képernyőmentésben tudunk megmutatni.

Iker Casillas tweetje, amiben azt írta, meleg. A tweet másfél órával a posztolás után eltűnt.
photo_camera Iker Casillas tweetje, amiben azt írta, meleg. A tweet másfél órával a posztolás után eltűnt. Fotó: Twitter . screenshot

Egyelőre még az se világos, hogy valóban Casillas posztolta-e az azóta törölt üzenetet, mert maga a kapus nem szólalt meg, és nem tett közzé újabb posztot, amiben megvilágíthatná a történteket.

Az AS spanyol sportlap szerint a háttérben talán az áll, hogy Casillasnak elege lett a magánéletében vájkáló bulvársajtóból, amely most legújabban Alejandra Onieva színésznővel igyekszik összeboronálni, akivel amúgy Casillas valóban jóban van. Mióta a kapuslegenda tavaly márciusban szakított nejével, Sara Carboneróval, a spanyol bulvársajtó rendre újabb és újabb nőkkel hozza össze. Vagyis az egyik lehetséges magyarázat szerint Casillas viccelt. Ezt az olvasatot erősítheti a nagy rivális, a Barcelona egykori legendás csapatkapitánya, Carles Puyol tweetje, amiben azt írta, "ideje elmesélnünk a történetünk, Iker".

link Forrás

A Real Madriddal és játékosaival általában jól informált Marca is csak találgatni tudja a történtek hátterét. A lap szerint az egyik lehetséges magyarázat, hogy Casillas eredeti, már törölt posztja egy marketingkampány nyitánya. "Nem ez volna az első alkalom, hogy ilyen csali tweeteket vetnek be a közönség figyelmének felkeltésére" - írták.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.