„Meleg vagyok” - tweetelte Iker Casillas, de másfél óra után eltűnt a posztja

ÉLET
2022 október 09., 13:18
comments 9

„Remélem tiszteltek: meleg vagyok” - jelent meg egy órája az üzenet Iker Casillas, a spanyol válogatott és a Real Madrid kapuslegendájának Twitterén.

link Forrás

UPDATE 15:47: Másfél órával a posztolása után eltűnt Casillas tweetje, amelyről így már csak ezt a képernyőmentést tudjuk megmutatni:

Iker Casillas tweetje, amiben azt írta, meleg. A tweet másfél órával a posztolás után eltűnt.
photo_camera Iker Casillas tweetje, amiben azt írta, meleg. A tweet másfél órával a posztolás után eltűnt. Fotó: Twitter . screenshot

Casillas tavaly márciusban vált külön nejétől, a szupermodellből lett tévés műsorvezető Sara Carbonerótól azzal, hogy "különváltak útjaink", de a pár akkor azt mondta, továbbra is kapcsolatban maradnak, hogy közösen neveljék tovább két gyermeküket.

Carles Puyol (gránátvörös-kékben) és Iker Casillas (jobbra) pacsiznak egy el Classico előtt a Santiago Bernabeu stadionban, Madridban, 2011. április 16-án.
photo_camera Carles Puyol (gránátvörös-kékben) és Iker Casillas (jobbra) pacsiznak egy el Classico előtt a Santiago Bernabeu stadionban, Madridban, 2011. április 16-án. Fotó: JAVIER SORIANO/AFP

Casillas tweetjére özönlenek a lájkok és a támogató üzenetek, amikor a cikket írom, másodpercenként több százzal növekszik a lájkok száma, és már 160 ezer körül jár. Casillas üzenetére egykori riválisa és válogatott társa, a Barcelona legendás csapatkapitánya, Carles Puyol viccesen reagált. "Ideje elmesélnünk a történetünk, Iker ❤😘" - írta.

link Forrás

(Via The Sun)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.